Leerkracht

Voor leerkrachten

Technologie in het onderwijs… hoe doe je dat? Wat is er voor leerkrachten beschikbaar en hoe start je ermee? Nu ICT een vaste plek verworven heeft in het onderwijs zijn er steeds meer leerkrachten die deze vragen hebben. Dat is begrijpelijk, want het vereist digitale vaardigheden waar ze wellicht geen ervaring in hebben of niet in opgeleid zijn.

Voor die leerkrachten welke hun kennis en kunde op digitaal gebied willen uitbreiden is er de YES Academy. Onze trainingen helpen je om digitale vaardigheden te versterken en ICT goed in te kunnen zetten tijdens de lessen.

Van beginner tot gevorderd

YES Academy brengt je de vaardigheden bij op het voor jouw relevante niveau.

Of dit nu gaat om de basisvaardigheden van Microsoft of didactische lessen gericht op digitale lessen.

Voor iedere docent is er de juiste training.

Beschikbare opleidingen

Microsoft

Kies voor de basis van Microsoft om digitale vaardigheden op te doen of voor de gevorderde training voor het ontdekken van de extra mogelijkheden van Microsoft voor leerkrachten zoals “asynchroon leren”.

Google

Google is niet meer weg te denken uit het onderwijs. Deze training helpt de functies van Google te kennen en te gebruiken die ondersteunend zijn aan de lessen.

Didactisch​

Digitaal lesgeven is anders dan klassiek lesgeven. De training didactisch richt zich op het inzetten van digitale middelen om uw pedagogische doelen te ondersteunen.

Je staat er niet alleen voor

De trainingen van de YES Academy volg je digitaal, maar met ondersteuning van een echte trainer.

De digitale trainingen zijn ingesproken en voorzien van duidelijk filmpjes en teksten. Kom je er echt niet uit, dan staan onze trainers voor je klaar.

Deze vakinhoudelijke professionals kijken ook de opdrachten na en beoordelen het eindresultaat.

Erkend certificaat

Elke school biedt graag goed onderwijs, dan wil u dat toch ook voor uw leerkrachten? Onze trainingen voldoen aan de officiële standaarden voor onderwijs. Een afgeronde training geeft uw leerkrachten recht op een officieel, door het ministerie van onderwijs, erkend certificaat.

Zo zijn u en uw leerkrachten zeker van waardevolle kennis voor de school, de leerkracht en vooral ook de leerlingen.

Blijf up-to-date

Technologie veranderd snel. Om die reden zorgen we dan ook dat onze opleidingen up-to-date blijven, maar jij ook.

Heb je een training afgerond en komt er nieuwe informatie in een training? Dan ontvang je een update zodat je deze hoofdstukken kunt volgen, zonder daarbij de volledige training opnieuw te moeten doen.

Een training volgen

Wil jij de volgende stap nemen in het digitaliseren in de klas?

Schrijf je in voor een van onze trainingen via jouw school.

Gratis proefles

Wil je liever eerst nog meer informatie ontvangen en toegang tot een gratis proefles? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een persoonlijke toegangscode

De YES Academy en CVO De Verdieping hebben samen de krachten gebundeld en bieden leerkrachten nu een kwalitatief hoogwaardige opleiding om hun digitale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Na iedere module ontvangt u een officieel erkend certificaat.