Directie

Voor ICT-coördinator en directie

Veel scholen hebben er hard aan gewerkt om ICT binnen de school vorm te geven. De Digisprong heeft daarin de middelen beschikbaar gemaakt. Maar zelfs met de juiste digitale middelen in huis kan het een uitdaging zijn om deze adequaat in te zetten voor de doelen van een school.

Daar is digitale kennis en kunde van leerkrachten voor nodig. Met de opleidingen van de YES Academy zorgen we samen met de school voor een eenduidig digitaal kennisniveau van alle docenten.

Digitale opleiding met persoonlijke begeleiding

De slimme inrichting van ons digitale platform geeft grip op de vorderingen van de trainingen en zorgt dat leerkrachten opgeleid worden op een voor de leerkracht relevant niveau. 

Onze persoonlijke trainers begeleiden de leerkrachten tijdens de digitale trainingen, zodat ze er niet alleen voor staan.

Erkend certificaat

Elke school biedt graag goed onderwijs, dan wil u dat toch ook voor uw leerkrachten? Onze trainingen voldoen aan de officiële standaarden voor onderwijs. Een afgeronde training geeft uw leerkrachten recht op een officieel, door het ministerie van onderwijs, erkend certificaat.

Zo zijn u en uw leerkrachten zeker van waardevolle kennis voor de school, de leerkracht en vooral ook de leerlingen.

Met YES Academy
kiest u voor

Demo aanvragen

Wilt u ook de volgende stap nemen in het digitaliseren van het onderwijs? Wij geven u graag een online demonstratie van de mogelijkheden voor scholen.

Gratis proefles

Wil je liever eerst nog meer informatie ontvangen en toegang tot een gratis proefles? Vul onderstaande gegevens in en wij sturen u een persoonlijke toegangscode

De YES Academy en CVO De Verdieping hebben samen de krachten gebundeld en bieden leerkrachten nu een kwalitatief hoogwaardige opleiding om hun digitale vaardigheden verder te ontwikkelen.

Na iedere module ontvangt u een officieel erkend certificaat.