Wist u dat Word meer is dan een tekstverwerker? En dat je in PowerPoint meer kan doen dan presentaties maken?

In deze cursus leert u een papieren document op uw bureau digitaliseren en omzetten naar een PDF. U past de tekst ook even aan en laat deze zelfs voorlezen. Leerlingen die het moeilijk hebben met zinsontleding, schrijven van werkstukken, met Frans en Engels, die mogelijk zelfs dyslectisch zijn; worden allemaal geholpen met één uitbreiding in Word.

Hoewel u al gevorderd bent in gebruik van Word, Excel, PowerPoint en mogelijk ook Teams, OneDrive en OneNote starten we steeds even vanuit de basis. Maar dan wel in een hogere versnelling dan de basiscursus. We raken echter de essenties aan waardoor u uw taken efficiënter kan uitvoeren en hopelijk werkdruk lager wordt.

In deze cursus leren wij u op professionele wijze werken met al deze programma’s. Omdat zij de basis vormen van de meest courante taken waarvoor ICT vereist is. Wij leren u vlot aan de slag gaan met een erg beperkte voorkennis. Hierbij gaan diverse leerkrachten u met video’s en cursusmaterialen nieuwe inzichten geven. Daarbij raden we aan zeker altijd de video’s te bekijken. De cursus is vaak vooral ondersteunen. Op het einde sluiten we af met één oefening.

About Instructor

Gratis training

Training Includes

  • 1 Hoofdstuk